Tuinpoort

Vroeg of laat moet je eraan geloven! Je zit in de tuin en ziet dat de palen verrot zijn van je hekwerk, je tuindeur volledig krom getrokken is  en dat de tuinschermen nodig aan vervanging toe zijn! 

Wij hebben daar een goede en passende oplossing voor! Buiten de tuinpalen (die op de andere pagina worden besproken ) is het natuurlijk ook mogelijk om een prachtige stevige tuinpoort te laten maken. Natuurlijk zijn er ook poorten van hout, maar ook die moet je onderhouden en daarvan is de levensduur veelal korter dan die van staal. 

Houten poorten worden meestal in standaard maten gemaakt en vaak zijn ze of te groot of te klein. Of voldoen ze niet aan de uw wensen.

Onze poorten zijn alles behalve standaard en kunnen dus in iedere gewenste maat gemaakt worden. Alle poorten worden voorzien van een cilinder slot met extra sleutels zodat iedereen gebruik kan maken van de poort, of dat u reserve sleutels heeft. 

Ook de poorten worden verzinkt nadat ze in elkaar gezet zijn en voorzien een poedercoat laag,  net zoals bij de palen. Hierdoor ontstaat een mooie eenheid in uw tuin. 

Heeft u interesse in een tuinpoort of een tuinpoort met losse palen, bel, mail ons of vul het contactformulier in. Wij komen voor u met een passende oplossing. Bedenk wel dat ieder project uniek is, dus ook die van u!