Smederij Hol aanmeldformulier hekwerk reparatie

Welkom op de pagina aanmeldformulier hekwerk reparatie.

Het kan het voorkomen dat uw elektrisch bedienbaar hek een storing vertoont, of in storing staat. Enkele voorbeelden hiervan zijn: het slecht open en dicht gaan, het scheef gaan hangen van de deuren, het kraken en piepen van de motoren, het niet meer open of dicht willen gaan, tot het niet meer reageren van de bijvoorbeeld de handzenders. Het wekt allemaal irritatie op en het liefst wilt u dat het snel wordt opgelost. Dat kan! Vul het formulier: aanmeldformulier hekwerk reparatie in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Hoe te melden?

Het melden van schade aan uw hekwerk kunt u melden via dit formulier. Uiteraard is het van belang dat het aanmeldformulier hekwerk reparatie, compleet en zo goed mogelijk wordt ingevuld, zodat wij zoveel mogelijk informatie hebben over de storing of schade. Denk hierbij aan het vermelden van wat de storing is, wanneer deze plaatsvind, hoe deze tot stand gekomen is, wanneer de plaatsingsdatum is geweest, het factuurnummer of de factuurdatum. Hierdoor kunnen wij snel handelen en ervoor zorgen dat uw hekstoring of hekschade snel opgelost wordt of snel gerepareerd wordt. Onderhoud aan uw hek is ook zeer belangrijk. Hierdoor heeft u meer plezier van uw hekwerk. Wilt u, dat uw hek, soepel blijft werken?Wilt u preventief onderhoud, dat kan vul dan het onderstaande formulier in, wij nemen dan contact met u op en plannen de afspraak in voor het onderhoud aan uw hek.

Foto’s en video’s

Vergeet niet om ook foto’s en video’s mee te sturen om het nog duidelijker te maken. Wij streven ernaar om uw klacht of schade binnen 24 uur te beantwoorden ( met uitzondering van het weekend). Voor de upload van de foto’s en video’s geldt wel een maximum van 4mb. Indien de foto’s of video’s groter zijn verzoeken wij u deze te verkleinen.

Indien u een offerte wil met betrekking tot een hek, constructie of ander idee, dan willen wij u verzoeken van ons andere formulier gebruik te maken dat op de contactpagina staat. Klik hier om direct naar het formulier te gaan.

Indien er nog vragen of opmerkingen zijn dan horen wij die uiteraard graag. Wij zijn u graag van dienst!

 

.

    Let op foto's mogen max 4 mb groot zijn.