Smederij Hol Parts - SHP-online.nl

Smederij Hol Parts afgekort SHP staat nu online. SHP-online.nl is ontstaan tijdens de corona periode van 2020.

Wij wilden het stukje nostalgie van vroeger Smederij Hol / Speelgoed Hol, omzetten naar een modern en eigentijdse webshop, wat heeft geresulteerd in Smederij Hol Parts. U kunt ons vinden op het web op: www.shp-online.nl

Smederij Hol is een begrip in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel en gevestigd in de gemeente Zuidplas. In de jaren ’80  toen wij nog gevestigd waren aan de Kerklaan verkocht Smederij Hol al bouten, moeren , gereedschappen en nog veel meer. U kunt hierover meer vinden op onze pagina wie zijn wij.

Door de toenemende vraag naar: 

willen wij door middel van onze webshop, iedereen voorzien van onze kwaliteitsproducten tegen een concurrerende prijs. Waar je bij anderen een doos bouten, moeren en schroeven moet kopen, bieden wij u als bedrijf of consument juist het aantal dat bij u past. U kunt uw artikelen desgewenst op laten sturen of afhalen wat voor u het makkelijkste is. Wij proberen er voor te zorgen dat alle door u bestelde artikelen binnen 1 tot 4 dagen bezorgd worden. Dit hangt af van hoe laat de order binnen komt en wanneer de vervoerder het kan bezorgen. Afhalen kan maar graag in overleg.

We proberen elke week het aanbod groter te maken en zodoende wordt de webshop verder uitgewerkt. Hierdoor kunnen wij u een breed en diep assortiment aanbieden. Toch niet gevonden wat u zocht? Aarzel niet, bel of mail ons dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Heel veel plezier bij het online winkelen in onze webshop!

Snelkoppelingen naar onze webshop SHP-Online.nl

logo_smederij_hol

&