Onze vuurwerkwebshop www.vuurwerkhol.nl is open

Vuurwerk Hol is een begrip in de gemeente Zuidplas en in de regio Capelle aan den IJssel en Rotterdam Nesselande! 

Wij mogen ons een van de grootste noemen in de regio Rotterdam en daar zijn wij trots op! Samen met onze software partner Vendit hebben wij een compleet nieuwe Webshop opgezet, zodat het voor u als consument nog makkelijker en overzichtelijker wordt om uw keuze te maken. 

Onze nieuwe vuurwerkwebsite/ vuurwerkwebshop is het hele jaar door geopend en toegankelijk voor iedereen. De webshop is overzichtelijk en is voorzien van YouTube filmpjes zodat u kunt zien ( bij benadering ) wat er uitkomt.  zo kunt u zien wat er nieuw is dit jaar en wat er bijvoorbeeld in de aanbieding is. De website van vuurwerkhol.nl is niet alleen voorzien van vuurwerk maar ook van veiligheidsartikelen. Zo kunnen we met elkaar er een leuk en bovenal veilig oud en nieuw van maken. Uiteindelijk is het zo:

“veilig oud en nieuw doe je samen”

De nieuwe webshop heeft een compleet nieuw uiterlijk met een compleet overzicht van alle soorten en merken vuurwerk die wij aanbieden. Het vuurwerk kan het gehele jaar besteld worden en alleen afgehaald worden op de laatste 3 dagen van het jaar. U leest hierover meer in/op onze webshop www.vuurwerkhol.nl.

Kijk op www.vuurwerkhol.nl voor de laatste aanbiedingen en nieuwtjes. U kunt nu al bestellen, let op de aanbiedingen!

Tot ziens op onze webshop. 

Een korte impressie van onze vuurwerk showroom