Wie zijn wij?

Op deze pagina van “wie zijn wij” komt u meer te weten over wie zijn we, wanneer zijn wij ontstaan en wat doen we nu.

Smederij Hol is opgericht in 1956 en is een dynamische onderneming welke is gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel aan de Hoofdweg Noord 39 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

in 1956 zijn wij opgericht en waren wij gevestigd aan de Kerklaan te Nieuwerkerk aan den IJssel. Omdat wij stopten met de winkel zijn wij in 2003 verhuisd naar de Hoofdweg Noord.

Hier heeft de smederij zich kunnen ontwikkelen tot een toonaangevende marktspeler in de regio. Onze smederij is gespecialiseerd in siersmeedwerk, sier hekwerken, automatische inrijpoorten, tuindecoratie zoals plantenbakken, vuurtafels, Cortenstaal, buitenverlichting, kleine constructies en slijpwerk. Tijdens de corona periode van 2019/2020 zijn begonnen aan onze nieuwe webshop voor de smederij. U kunt deze webshop vinden op: www.shp-online.nl .Hier kunt u een diversiteit van producten vinden die wij maken en leveren. Dit betekend van gereedschap tot vuurtafel, plantenbak en van bouten en moeren tot brievenbus. 

Al onze producten zijn maatwerk. Dit betekend dat ieder project uniek is in zijn/ haar soort!

Tevens verkopen wij al meer dan 50 jaar tijdens de jaarwisseling vuurwerk. Wij mogen met trots zeggen dat wij ons, een van de grootste uit regio Zuid-Holland mogen noemen. U kunt onze webshop van het vuurwerk vinden op: www.vuurwerkhol.nl. Ieder jaar proberen wij een assortiment samen te stellen, van beginner tot freak met de meest bekende merken/importeurs

Zowel de vuurwerk webshop als ook de smederij webshop zijn het gehele jaar open. Voor de vuurwerk webshop geldt dat er al besteld kan worden. Bestel tijdig hierdoor loopt u niet de kans om ernaast te grijpen. Bekijk daar onze aanbiedingen.

Hieronder nog wat foto’s van hoe het toen was heel wat jaar geleden en hoe het nu is.

Toen:
Nu:
20170707_073228-scaled-owibh3qob9w882n89t7409u0n20koj9hbuss6dr5ja