Laatste projecten

Op deze pagina vindt u aparte laatste opdrachten van ons. Deze opdrachten zijn speciaal vanwege de vorm ,grootte of  hoogte. Het zijn projecten die niet alle dagen van de week voorbij komen Wij noemen ze dan ook “specials”.Wij wensen alle opdrachtgevers veel plezier met hun project.

Hekwerken geplaatst op vakantiepark

Wij mochten op een vakantiepark 3 woningen voorzien van een schitterend hekwerk rondom de chalets.

Met een 6/8/6 hekwerk rondom deze chalets maakt het uw vakantiewoning mooier en ook nog eens af! 

Wij wensen de bewoners veel plezier van hun nieuwe chalets en uiteraard hekwerk.

Ook op zoek naar deze oplossing? of toch net iets anders ? Bel of mail ons. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nieuwe elektrische inrijpoort

Geïnspireerd door een door ons eerder gemaakt hek, mochten wij dit hek maken. Compleet met inbelverbinding van Hikvision, brievenbus, huisnummer en verlichting is het een schitterend plaatje geworden.

Wij wensen de bewoners en gebruikers van dit hek veel plezier en gebruiksgemak van dit schitterende hek.

Laat ook uw hek door ons ontwerpen, maken en plaatsen. Vraag vrijblijvend uw offerte op!

Unieke bedombouw en kaptafel

Soms zijn praktische dingen niet te koop, omdat ze niet zijn zoals jij dat wilt! Een standaard kaptafel of bedombouw is al snel niet “leuk” en moet het voldoen aan eisen zoals wij dat graag zouden willen zonder dat daar concessies aan gedaan moeten worden. Het resultaat mag er dan ook weer zijn. 

Eigen ontwerp en leverbaar in iedere kleur. In dit geval mat zwart. Wij wensen de nieuwe eigenaren er veel plezier mee. 

Schuuraanbouw

Deze schuur aanbouw was een mooi en bijzonder project. Samen met de klant bedenken, maken en plaatsen. Door deze samenwerking is het een prachtige schuur geworden. Zodra het compleet af is zal de foto geplaatst worden. Tot dusver wensen wij de opdrachtgever veel plezier met zijn aanbouw

Hoe hou je ongewenste personen uit je nooduitgang?

Niet heel lang geleden kregen wij de opdracht om van deze nooduitgang een echte nooduitgang te maken die ook nog eens mooi binnen het plaatje past.

De architectuur moest wel behouden blijven.  Hoe doe je dat en hoe ziet er dan uit als het klaar is? Wij doen dat zo ( zie foto na). Een prachtig resultaat waarbij de architectuur behouden is gebleven.

 Later is er nog plaat bijgeplaatst zodat de deur niet meer van buitenaf geopend kon worden, maar alleen van binnen uit.

"Geen brug te ver"

Onlangs kregen wij de opdracht om een te mogen maken en plaatsen. Dit mooie resultaat mag er absoluut zijn. Schitterende hardhouten planken, in combinatie met een landelijk hekwerk wat prima bij de omgeving past. het bijzondere aan deze brug was dat alles in 20graden stond. Het resultaat mag er zijn

Heeft u ook ideeën en wilt u deze ook laten verwezelijken? Bel of mail ons. Wij staan u graag te woord en voorzien u van een passend advies.

Van simpel staal naar creatieve decoratie

Wij mochten deze op het oog “simpele” stalen frames voor bloemen maken voor een restaurant. Het resultaat na aankleding van deze stalen frames mag er zijn.  Een super creatieve decoratie met bloemen. Veel plezier ermee!

image-02-06-21-11-00

Nieuwe looppoort met 2 zijvleugels

Nieuwe looppoort met 2 zijvleugels.  De looppoort vormt zo een mooie afscheiding tussen voor en achtertuin. Deze keer is de keuze gevallen op kleur RAL7016, een mooie lichter kleur grijs.

Meer zien van wat wij gemaakt en geplaatst hebben? kijk dan eens in onze portfolio.

Looppoort met ronde boog

Nieuwe looppoort geplaats voor 4 woningen.  Mooi stukje extra veiligheid. Looppoort voorzien van boog, zodat deze mooi meeloopt in het geheel. 

Meer zien van wat wij gemaakt en geplaatst hebben? kijk dan eens in onze portfolio.