Smederij Hol contact pagina

Contact

Via de Smederij Hol contact pagina kunt u contact met ons opnemen door het onderstaande contactformulier volledig in te vullen en in te sturen. Wij streven ernaar, om u van een reactie te voorzien binnen 48 uur. ( met uitzondering van het weekend). Mocht u, onverhoopt een storing hebben aan uw hekwerk, vul dan het formulier:  “Aanmeldformulier hekwerk reparatie” in.

Langs komen

Indien u langs wilt komen, dan kan en mag dat uiteraard ook. Het is verstandig om vooraf even te bellen, dan weet u dat er in ieder geval iemand is.

Route plannen

Desgewenst is het ook mogelijk uw route te plannen, via Google-maps. Via het kaartje hiernaast kunt u uw route plannen.

Bellen

Wilt u ons eerst telefonisch spreken, dan kunt u ons het beste bereiken op het volgende telefoonnummer: 0180- 312581. Wanneer er niet wordt opgenomen stuur dan een mail naar info@smederijhol.nl

Voor vragen en of offertes, betreffende hekwerken, (voorbeelden van spijlen en of hekpunten kunt u  vinden in onze webshop: www.shp-online.nl en op onze portfolio pagina ), constructies en of reparaties, dan verzoeken wij u het contactformulier in zijn geheel in te vullen, met daarin uw verzoek en of opmerking.

Wij maken graag een passende offerte voor u!

Uiteraard kunt u ons ook een mail sturen naar info@smederijhol.nl

Neem eens een kijkje in onze compleet nieuwe webshop: www.shp-online.nl. Hierin vindt u een diversiteit aan bouten, moeren ( zowel verzinkt als RVS – niet gevonden wat u zocht bel of mail ons wij zijn u graag van dienst ), Bobi brievenbussen, hang- en sluitwerk, Unior gereedschap, Easyfire vuurtafels, GoFire vuurschalen, hekwerk onderdelen en spijlen en Nice toegangstechniek.

Via het bovenstaande kaartje ziet u Smederij Hol,  SHP-Online.nl  & Vuurwerk Hol in het rood afgebeeld. Als u op de “route” klikt links boven in het kaartje komt u op de pagina terecht waar u, uw route kunt maken. 

Graag het formulier compleet invullen