Kirkpatrick deur- en raambeslag

Kirkpatrick

Nu verkrijgbaar in onze webshop: SHP-Online.nl

Kirkpatrick deur- en raambeslag:

Kirkpatrick is de toonaangevende fabrikant op het gebied deur- en raambeslag wat met de hand gemaakt wordt. Met meer dan 160 jaar ervaring in het maken hiervan zijn zij uniek! Kirkpatrick zegt hierover het volgende:

“Wij geloven dat onze 160-jarige traditie voor het produceren van handgemaakt ijzerwaren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de vaardigheden van onze lokale arbeidskrachten, Kirkpatrick -producten een stijl, authenticiteit en een lange levensduur geeft die niet kunnen worden geëvenaard door minder dure imitaties van slechte kwaliteit.

 

Het is een combinatie van onze ervaring, expertise en toewijding om ijzerwerk van het hoogste karakter te produceren, wat betekent dat u nergens anders ter wereld betere kwaliteit of waarde zult vinden.”

In de banner hiernaast ziet u de 19 stappen van ontwerp tot en met de montage aan uw raam of deur.

Smederij Hol en Krikpatrick:

omdat Smederij Hol  alles met de hand maken en ieder product uniek is past Kirkpatrick perfect bij ons.  Alles wat wij maken, is met de handgemaakt, uniek en met karakter,  dat is precies wat ook Kirkpatrick zo bijzonder maakt. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Voor minder gaan wij niet! en dat geldt ook voor de producten van Kirkpatrick.

U kunt de folder van Kirkpatrick hieronder vinden en op uw gemak doorlezen. Uiteraard kunt u onze Kirkpatrick artikelen vinden op onze webshop www.shp-online.nl .

 

 

In 19 stappen van ontwerp tot bij u aan uw deur of kozijn

bekijk de stappen hieronder van ontwerp tot aan uw deur of kozijn

Bekijk hier de complete folder

[dflip id="5641" ][/dflip]