Easyfires vuurtafels en Gofire Cortenstalen vuurschalen

Is uw tuin onlangs nieuw of opnieuw aangelegd? Of heeft u wellicht plannen om u tuin aan te gaan pakken en u mist nog iets pakkends, of verrassends in de tuin? Of bent u nog op zoek naar een sfeermaker, zodat u bijvoorbeeld langer buiten kunt blijven zitten? Dan hebben wij voor u het product wat u zoekt! Easyfires vuurtafels en Gofire Cortenstalen vuurschalen!

De vuurtafels van Easyfires zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Van vierkant tot rond, maar ook zuilen zijn te verkrijgen. Of heeft u in u nieuwe of reeds bestaande tuin Cortenstaal verwerkt of laten verwerken dan zijn wellicht de Gofire Vuurschalen een aangename aanvulling op uw tuin. De vuurschalen zijn te verkrijgen in 3 modellen  en in 3 maten. Ook zijn er deksels om het geheel af te dekken na gebruikt en vonkenschermen te krijgen zodat het geheel veilig blijft.

Een vuurtafel of vuurschaal  is niet alleen een aanwinst voor uw tuin maar ook ideale sfeermaker die ook nog eens warmte geeft. Een vuurtafel is bijvoorbeeld ook nog eens een ideale terrasverwarmer. Welke easyfires vuurtafels en Gofire Cortenstalen vuurschalen  passen of past bij uw wensen? Of vindt u het geknetter van een blok hout mooi dan is wellicht een Gofire Cortenstalen vuurschaal iets voor u!

Nieuwsgierig geworden klik op:  Easyfire vuurtafels voor een compleet overzicht van de vuurtafels die wij kunnen leveren, of op Gofire Cortenstalen vuurschalen Ook als u op zoek bent naar losse onderdelen van vuurtafels is dat mogelijk. Klik op: losse onderdelen vuurtafels.

Bij vragen of opmerkingen kunt u ons bellen of mailen, of vul het contact formulier in.

 Wanneer u wilt zien welke wij kunnen leveren klikt u op van de onderstaande foto’s, u wordt dan direct door gestuurd naar onze nieuwe webshop: SHP-online.nl ( Smederij Hol Parts)

Easyfires vuurtafels

Gofire Cortenstalen vuurschalen