Hekwerk

Wij leveren hekwerken in diverse stijlen, van klassiek tot modern.  U heeft keuze uit vele modellen. Traditionele- maar ook zeer zeker exclusieve hekwerken. Er kan op iedere gewenste maat geleverd worden. Uw ideeën en voorkeuren worden door ons in een ontwerptekening vertaald. Vervolgens wordt aan de hand van deze tekening een offerte gemaakt. Dus maatwerk van ontwerp tot en met installatie. Dit betekend dat ieder project uniek is en dat er maar een van is. Voorbeelden van de door gemaakte en geplaatste hekwerken kunt u terug vinden in het menu onder het kopje “Portfolio“.

Oppervlakte behandeling

Al ons hekwerk wordt standaard volbad verzinkt, volgens NEN 1275, aangestraald of chemisch voorbehandeld en daarna voorzien van een poedercoating in een 2 lagensysteem. Het 2-lagensysteem bestaat uit:

  • een epoxy primer de beschermende laag
  • een polyester coating die de kleur en glans verzorgt.

Er kan in iedere gewenste RAL- kleur geleverd worden.

Of u het hek elektrisch of handbediend wil hebben alles is mogelijk! voor meer informatie over de oppervlakte behandeling klikt u hier.

Kijk voor meer voorbeelden in onze portfolio. Wij hebben voor u een uitsplitsing gemaakt in de door ons geplaatste hekwerken. Of dat nu handbediend is of dat het elektrisch is.