Laatste nieuws

Op deze pagina vindt u ons laatste nieuws. Dit kunnen bijvoorbeeld aanbiedingen zijn of mededelingen. Of verbeteringen, of onderhoud aan de website die er aan gaan komen. Houdt daarom deze pagina goed in de gaten dan blijft u altijd volledig op de hoogte.

Aanpassing website (31-01-2022)

Op dit moment zijn wij druk bezig de website aan te passen.  Zo krijgt ons portfolio een compleet nieuw uiterlijk en krijgt de portfolio een update. Uiteraard duurt dit even en wij vragen hiervoor uw begrip hiervoor.

Team Smederij Hol

Storing op de website (05-10-2021)

Helaas hebben wij moeten constateren dat er een fout zit in de programmatuur van de website. Zo kan het zijn dat het menu niet helemaal goed geladen wordt, of dat pagina’s niet goed worden weergegeven is sommige browsers. Wij doen op dit moment ons uiterste best deze problemen op te lossen zodat iedereen weer gebruik kan maken van onze website. Onze excuses voor het ongemak

Team Smederij Hol

Onze Vuurwerk webshop - www.vuurwerkhol.nl - is weer open (05-10-2021)

Afgelopen jaar (2020-2021) had de overheid bepaald dat er geen vuurwerk verkocht worden. Dat jaar is nu echt voorbij. Wij zijn er klaar voor en dat betekend, dat onze webshop (www.vuurwerkhol.nl) weer open is en er weer besteld kan worden. Kom een kijkje nemen, welke artikelen wij hebben in ons assortiment. Dit jaar hebben wij ons assortiment aangevuld met een aantal artikelen van Bonfire, Zena Vuurwerk, Funke en Red Wire. Dit jaar is het laatste jaar dat wij Fireworksforall voeren, dit betekend dat de prijzen hiervan veel lager liggen dan normaal, grote kortingen dus!! Vergeet niet je bestelling te plaatsen, want dat voorkomt teleurstellingen.

Wil je meer weten over Vuurwerk Hol, kijk dan op pagina http://smederijhol.nl/vuurwerk-hol/. Hier vindt u/ je nog meer informatie en natuurlijk op onze webshop.

Vuurwerk Hol
vuurwerkhol.nl

Onze nieuwe webshop SHP-online.nl is online

Deze week  is onze nieuwe webshop : Smederij Hol Parts afgekort – SHP-Online.nl –  live gegaan. Met nog wat kleine verbeteringen te gaan, is het een mooi geheel geworden. Elke dag zullen er nieuwe producten bij komen en zal de webshop een mooi geheel gaan vormen. De webshop is voor particulieren en bedrijven. Op de webshop vindt u een diversiteit aan producten, waaronder : 

SHP-Online
shp-online.nl