Laatste projecten

Van simpel staal naar creatieve decoratie

Wij mochten deze op het oog “simpele” stalen frames voor bloemen maken voor een restaurant. Het resultaat na aankleding van deze stalen frames mag er zijn.  Een super creatieve decoratie met bloemen. Veel plezier ermee!

image-02-06-21-11-00

Nieuwe looppoort met 2 zijvleugels

Nieuwe looppoort met 2 zijvleugels.  De looppoort vormt zo een mooie afscheiding tussen voor en achtertuin. Deze keer is de keuze gevallen op kleur RAL7016, een mooie lichter kleur grijs.

Meer zien van wat wij gemaakt en geplaatst hebben? kijk dan eens in onze portfolio.

Looppoort met ronde boog

Nieuwe looppoort geplaats voor 4 woningen.  Mooi stukje extra veiligheid. Looppoort voorzien van boog, zodat deze mooi meeloopt in het geheel. 

Meer zien van wat wij gemaakt en geplaatst hebben? kijk dan eens in onze portfolio.

Nieuwe Trap met leuning en verlichting

Complete nieuwe trap gezet compleet met ledverlichting in de leuning. Een mooie glaswand gezet op de overloop die weer mooi verbonden is met de trapleuning. Trap is voorzien van mooie  eiken traptreden. De leuningen zijn van RVS. Heeft u ook een idee voor uw trap, of wilt u meer informatie hierover. Aarzel dan niet, bel, mail, of kom langs en laat uw ideeën / wensen zien. Bedenk dat iedere project uniek is dus ook die van u! Meer zien van onze werken kijk en klik  dan in onze portfolio op binnenshuisideeën.

“Wat uw ogen zien maken onze handen”

Compleet nieuw elektrisch hek

Zeer groot elektrisch hekwerk mogen maken en plaatsen. In de grote palen een brievenbus  en verlichting. Meer weten naar wat de mogelijkheden zijn? Of heeft u zelf een ontwerp? Aarzel niet, bel, mail, of kom langs en laat uw wensen of ideeën zien. Bedenk dat ieder project uniek is dus ook die van u! Meer zien van onze werken kijk en klik  dan in onze portfolio op elektrisch bedienbare hekken.

” Wat uw ogen zien maken onze handen”

Volg ons op facebook

Call Now Buttonklik hier om te bellen