"Wat uw ogen zien maken onze handen"
Vakman
Ieder project is uniek
Service gericht

“Smederij Hol al meer dan 50 jaar uw smederij en vuurwerk leverancier”

 
Welkom op de website van Smederij Hol

Smederij Hol al meer dan 50 jaar uw smederij en vuurwerk leverancier, aan de Hoofdweg Noord 39 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Sinds kort hebben wij ook een compleet nieuwe webshop: www.shp-online.nl waar u o.a. hang- en sluitwerk kunt vinden, vuurtafels en vuurschalen, Bobi brievenbussen, bouten en moeren, gereedschappen, hekwerkonderdelen en toegangstechniek. 

Omdat onze oude website niet meer up-to-date was, hebben we onze site, in een nieuw ,verfrissend jasje gestoken. Zo kunt u op deze website een diversiteit vinden van alle diensten die wij leveren.  Van laswerk tot slijpwerk en van hekwerk tot Cortenstaal, van tuinverfraaiing tot vuurwerk, U vindt het allemaal terug op onze webpagina. 

Uiteraard ontbreekt de automatisering van de hekwerken niet en ook over het poeder coaten (van de hekwerken) kunt u van alles lezen. Bent u geïnteresseerd in een hekwerk of heeft u ideeën hierover deel deze dan met ons. Bekijk ook eens onze portfolio. Deze wordt wekelijks up to date gehouden, om zo u weer van nieuwe ideeën te voorzien en om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Alle getoonde foto’s van onze projecten die u terug kunt vinden op onze pagina’s en onze portfolio, zijn door ons zelf gemaakt en geplaatst. Zo krijgt u een optimaal beeld van wat er mogelijk is en wat er wellicht nog meer kan. Heeft u zelf een idee of wens? laat het ons weten!

Hek Storingen

Storingen

Intratone Nederland heeft op dit moment geen stroringen. Uw Intratone producten zouden normaal moeten functioneren.

Ervaart u toch storing? Aarzel dan niet,- bel, mail of vul het contactformulier in dan. Dan nemen wij met u contact op.

Geen storingen bekend op dit moment

Nieuw in ons assortiment Why Evo universele handzenders voor elektrische draai-, schuifpoorten en elektrische garagedeuren

Nieuw in ons assortiment  de Why Evo universele handzender voor zowel uw draaipoort, schuifpoort als elektrische garagedeur. Op zoek naar een betaalbare handzender die ook nog eens goed werkt?  Stop met zoeken en kies voor de Why Evo!

Op onze webshop www.shp-online.nl vindt u alle benodigde informatie m.b.t. deze handzenders.Kijk hiervoor in de bijlage die op onze webshop te vinden is.

Deze universele handzenders kosten slechts € 35.99 inclusief BTW en worden gratis verzonden als brievenbuspakketje.

laatst geplaatste projecten........

Hekwerken geplaatst op vakantiepark

Wij mochten op een vakantiepark nabij de Veluwe 3 chalets voorzien van een schitterend hekwerk rondom de chalets.Met een 6/8/6 hekwerk rondom deze chalets maakt het uw vakantiewoning mooier en ook nog eens af! Wij wensen de bewoners veel plezier van hun nieuwe chalets en uiteraard hekwerk.

Ook op zoek naar deze oplossing? of toch net iets anders ? Bel of mail ons. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

**Handzender aanbieding**

Op zoek naar een nieuwe orginele handzender van het merk NICE!
Dan bent u bij ons aan goede adres!
 
Deze aanbieding van Nice mag u absoluut niet mislopen. De FLO2R-S handzender kost nu geen € 60.30 maar slechts € 45.00!
 
Besteld u er 2 dan heeft u ook nog eens geen verzendkosten!
 
op = op en zolang de voorraad strekt!

Hoe te bestellen?

Via onze webshop Smederij Hol Parts is deze handzender te verkrijgen. kijk op: www.shp-online.nl

Tot ziens in onze webshop!

Onbetwist uw hekwerk specialist........

Onbetwist uw hekwerk specialist……., dat waren we al! Maar nu zijn we ook nog eens officieel Vakman Partner in toegangstechniek. Een mooi stukje bekroning op ons werk. Dit in samenwerking met Mauriks Solutions de importeur van Nice toegangstechniek. Dit betekend dat we nog steeds dezelfde snelle service blijven leveren en dezelfde kwaliteit.

Wij hekwerken maken zoals u dat wilt. Geen standaard modellen maar helemaal toegespitst op de wensen van u als consument. Gebruiksgemak  en design staan uiteraard bovenaan. Denk bij gebruiksgemak het implementeren van GSM modules en intercom systemen. Denk bij design aan een modern hekwerk of juist klassiek of juist landelijk. Wilt u meer weten mail of bel ons. 

Wij staan u graag te woord,

Uw Vakman Partner in Toegangstechniek

Nieuw in ons assortiment

Kirkpatrick deur- en raambeslag. Al meer dan 160 jaar ambachtelijk bereid. Wilt u meer weten/ lezen klik dan op de foto met Kirkpatrich hiernaast. dan komt u meer te weten over dit merk.

Bent u eruit? is dit wat u zoekt?  Ga dan naar onze webshop www.shp-online.nl en klik in het menu op deur- en bouwbeslag.

Hoe te bestellen?

via onze webshop Smederij Hol Parts is dit deur- en raambeslag te verkrijgen. kijk op: www.shp-online.nl voor o.a. dit deur- en raambeslag , Bobi brievenbussen, bouten en moeren, vuurtafels en vuurschalen. Tot ziens in onze webshop!

shp-online.nl

Nieuw op onze webshop : www.shp-online.nl -> Bobi brievenbussen. Met deze brievenbussen maak je je huis echt af! Deze brievenbussen zijn te krijgen in diverse kleuren, soorten en uitvoeringen en ze zien er ook nog eens stoer uit. Ook kan je Bobi brievenbussen voor in de deur krijgen. Neem snel een kijkje in onze webshop en laat je verrassen naar het uiterlijk en kijk welke brievenbus bij jou past!

Direct naar:

Sierhekwerk

Voor al uw (sier)hekwerken

Slijpwerk

Voor al uw slijpwerk

Oppervlaktebehandeling

Goede en mooie coating voor jarenlang een mooie uitstraling