Tuinpalen voor ieder tuinscherm

Vroeg of laat moet je eraan geloven! Je zit in de tuin en ziet dat de palen verrot zijn van je hekwerk en dat de tuinschermen nodig aan vervanging toe zijn! 

Wij hebben daar een goede en passende oplossing voor! Tuinpalen van vierkant kokers of ronde palen. De breedte van de palen en ook de lengte kan variëren, ( de palen op de foto zijn 8x8cm) het is maar net wat u nodig heeft of wat u mooi vindt staan. 

De bovenzijde van de palen wordt dichtgemaakt, zodat regenwater niet naar binnen kan en het een mooi afgesloten geheel wordt. Aan de zijkant van de paal wordt aan iedere kant, 2 lippen gelast, zodat het nieuwe hek eraan geschroeft kan worden (wat belangrijk is, is dat vooraf gekeken moet worden naar het tuinscherm voor de afmetingen van de lippen).

Vervolgens komen er 4 kleine gaten aan de bovenkant van de paal om het zink eruit te laten lopen. Doordat de palen verzinkt worden rot het ijzer niet weg en heeft u er als eindgebruiker geen omkijken naar. Wanneer de palen verzonken zijn kunnen de palen  kleur ( kleur wordt vooraf samen met u bepaald) gepoedercoat. Hierdoor heeft u jaren plezier van uw palen en er geen omkijken naar! 

De palen kunnen evt. vooraf worden voorzien van een gat waar een stroomkabel doorheen geleid kan worden. Wat hierbij belangrijk is, is dat vooraf de lampen al uitgekozen moeten zijn, zodat de palen hierop afgestemd kunnen worden en zodat niet na het verzinken en het coaten gaten geboord moeten worden. Hierdoor kan namelijk later roest vorming door ontstaan.