Welkom op de Smederij Hol contactpagina

Via de Smederij Hol contactpagina kunt u contact met ons opnemen door het onderstaande contactformulier volledig in te vullen en in te sturen. Wij streven ernaar om u van een reactie te voorzien binnen 48 uur. ( met uitzondering van het weekend). Mocht u, onverhoopt een storing hebben aan uw hekwerk, vul dan het formulier:  “Aanmeldformulier hekwerk reparatie” in.

Indien u langs wil komen, dan kan en mag, dat uiteraard ook. Het is verstandig om vooraf even te bellen, dan weet u dat er in ieder geval iemand is. Desgewenst is het ook mogelijk uw route te plannen, via Google-maps. Via het kaartje hieronder kunt u uw route plannen. Wilt u ons eerst telefonisch spreken dan kunt u ons het beste bereiken op het volgende  telefoonnummer: 0180- 312581.

Voor vragen en of offertes  betreffende hekwerken, (voorbeelden van spijlen en of hekpunten kunt u  vinden in onze webshop: www.shp-online.nl en op onze portfolio pagina ), constructies en of reparaties, dan verzoeken wij u het contactformulier in zijn geheel in te vullen, met daarin uw verzoek en of opmerking.

Wij maken graag een passende offerte voor u!

Uiteraard kunt u ons ook een mail sturen naar info@smederijhol.nl 

Graag het formulier compleet invullen

Via het bovenstaande kaartje ziet u Smederij Hol & Vuurwerk Hol in het rood afgebeeld. Als u op de “route” klikt links boven in het kaartje komt u op de pagina terecht waar u, uw route kunt maken. 

Call Now Buttonklik hier om te bellen