Welkom op de Smederij Hol contactpagina

Graag het formulier compleet invullen

Via de  Smederij Hol contactpagina kunt u contact met ons opnemen door op een van de hieronder zichtbare afbeeldingen te drukken. Links  vindt u het contactformulier en rechts vindt u het reparatie hekwerk formulier. Voor beide formulieren geldt dat wij van u vragen het volledig in te vullen en in te sturen.  Wij doen onze uiterste best, u, binnen 48 uur van een reactie te voorzien ( met uitzondering van het weekend). Ook voor het aanmelden van een storing kunt u op het rechter plaatje drukken en ook hiervoor geldt graag zo volledig mogelijk ( en indien ook mogelijk met foto’s of video) invullen. 

Indien u langs wilt komen, dan kan en mag, dat uiteraard ook. Het is verstandig om vooraf even te bellen, dan weet u dat er in ieder geval iemand is.

Desgewenst is het ook mogelijk uw route te plannen, via Google-maps. Via het kaartje hieronder kunt u uw route plannen. Wilt u ons eerst telefonisch spreken, dan kunt u ons het beste bereiken op het volgende  telefoonnummer: 0180- 312581.

Voor vragen en of offertes betreffende hekwerken, (voorbeelden van spijlen en of hekpunten kunt u  vinden in onze webshop: www.shp-online.nl en op onze portfolio pagina), constructies en of reparaties, dan verzoeken wij u het contactformulier in zijn geheel in te vullen, met daarin uw verzoek en of opmerking.

Wij maken graag een passende offerte voor u!

Uiteraard kunt u ons ook een mail sturen naar info@smederijhol.nl 

Plan hier u route naar Smederij & Vuurwerk Hol

Call Now Buttonklik hier om te bellen